Ви з міста Харків?
Так
Інше місто
Для спеціаліста
Тарифи
Укр
Харків
Вхід
Вхід
Зареєструватися
Обране
Налаштування
Стати спеціалістом
Профіль спеціалиста
Статистика
Вийти
Категорії послуг
Кейтеринг, Одеса
Харків
Проведення Заходів, Харків
Послуги Підготовка до Заходу
Кейтеринг
Категорії
Кейтеринг
Доставка Корпоративних Обідів
Послуги Кондитера
Приготування Тортів
Кейтеринг на Київській в Харкові
Сортувати за
Краще
Ціні: зростанню
Ціні: зменшенню
К-ву відгуків
Рейтинг
Відстань
Подивитися на карті
Фільтри
На карті
Галина Матвеенко
Кухар-кондитер
80 - 200 ГРН
На карті
Замовити дзвінок
Доставка Корпоративних Обідів
80 ГРН / 3ч
Приготування Тортів
200 ГРН / 6ч
Послуги Кондитера
100 ГРН / 6ч
Показати ще
Вадим Чернов
Кухар-кондитер
4.0
(1)
230 - 230 ГРН
Спеціаліст тимчасово не працює
Приготування Тортів
230 ГРН / 1ч
Показати ще
Альбина Дутова
Дизайнер-декоратор, Кухар-кондитер
180 - 230 ГРН
Спеціаліст тимчасово не працює
Приготування Тортів
180 ГРН / 5ч
Показати ще
Ирина Малых
Шеф кухар
1 - 1 ГРН
Спеціаліст тимчасово не працює
Доставка Корпоративних Обідів
1 ГРН / 1ч
Організація Десерт-бару
1 ГРН / 1ч
Показати ще
Анна Ковальчук
Кухар-кондитер, Майстер Рукоділля
190 - 230 ГРН
Спеціаліст тимчасово не працює
Приготування Тортів
190 ГРН / 3ч
Показати ще
Валентина Владимировна
Шеф кухар
100 - 230 ГРН
Спеціаліст тимчасово не працює
Персональний Шеф-кухар (Разова
100 ГРН / 1ч
Показати ще
Владимир Сергеевич
Кухар-кондитер
200 - 200 ГРН
На карті
Спеціаліст тимчасово не працює
Приготування Тортів
200 ГРН / 12ч
Організація Десерт-бару
200 ГРН / 12ч
Показати ще
Татьяна Владимировна
Шеф кухар
1 - 1 ГРН
Спеціаліст тимчасово не працює
Приготування Тортів
1 ГРН / 1ч
Персональний Шеф-кухар (Разова
1 ГРН / 1ч
Показати ще
Фильтры
Скинути все
Район: Київська
Категорії
Кейтеринг
Доставка Корпоративних Обідів
Послуги Кондитера
Приготування Тортів
Діапазон цін
(ГРН)
ОК
Райони
Цей веб-сайт використовує файли cookie. Продовживши, ви погоджуєтеся з нашою
Політикою конфіденційності
,
Умовами використання
файлів cookie і інших технологій відстежування.